Meteen naar de inhoud
Over Sara Reyniers

De onderneemster die schrijft (of was het omgekeerd?)

 

Ik wil graag een bijdrage leveren door mijn kennis te delen, omdat ik geloof dat kennis leidt tot een beter begrip van de situatie. Op basis daarvan wordt doelgerichte actie mogelijk… en dat is het beste medicijn tegen machteloosheid, fatalisme en cynisme

Mezelf vragen stellen over de samenleving en de wereld, op zoek gaan naar het antwoord en daarover schrijven vind ik fantastisch! Maar er is wel een voorwaarde: schrijven wil ik doen in volle vrijheid. Ik kies het onderwerp, hoe ik de inhoud uitwerk en welke vorm de tekst krijgt.

Daarom ben ik ook onderneemster. Ik heb een vertaalbureau opgericht waarmee ik vertaalwerk lever aan de publieke sector (Europese Unie) en de bedrijfswereld. Even reclame maken: alle talencombinaties en bijkomende informatie vind je op https://wordatlas.be.

Door mijn activiteiten als onderneemster en schrijfster te combineren, kan ik – eh – mijn goesting doen. Ondernemen geeft me de nodige flexibiliteit om tijd te investeren in wat ik het liefst doe.

Oh ja, nog een paar weetjes. Mijn naam is dus Sara Reyniers, ik ben geboren in 1980 en ik ben opgegroeid in Bornem. Ik heb vertaler/tolk gestudeerd (Engels-Italiaans) en ik heb 9 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt: eerst in Dublin en dan in Luxemburg. Mijn hele loopbaan ben ik al met tekst bezig: eerst als proeflezer, dan als schrijver van commerciële webteksten, dan als vertaler en dan als schrijver van deze journalistieke site. Sinds juli 2016 woon ik in Gent en ben ik onderneemster.

Ben je benieuwd naar wat ik zoal te vertellen heb? Kijk dan even naar mijn artikels.

Meest gelezen artikels